Istoric, valori si misiune

Cine suntem?

CEC Architecture este un birou de arhitectură care dezvoltă o arhitectură modernă, inovatoare și avansată, cu scopul de a crește calitatea vieții oamenilor. Realizăm proiecte rezidențiale, comerciale, industriale si de design interior la cele mai înalte standarde, aplicând cele mai noi tehnologii. Fiecare proiect este tratat ca o nouă provocare, iar soluțiile abordate de echipa noastră se bazează pe nevoile clienților noștri.

O schiță completă

O idee care prinde viața în mâinile noastre. O schiță care va include descrierea proiectului, scopuri, rezultate, obiective și un cost estimativ, nu doar forme și culori.

Proiectat cu atenție

În faza de proiectare punem la dispoziția clientului dezvoltarea detaliată a designului și experiența întregii echipei, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Executat cu excelență

Echipa noastră de proiectare și arhitectură supraveghează întregul proiect, pentru a ne asigura că proiectele noastre sunt realizate conform planului.

Alături de client de la concept până la finalizare

Echipa noastră are în structură specialiști în arhitectură și proiectare, urbanism, design interior și project management. Fiecare proiect la care lucrăm beneficiază de colaborare interdisciplinară, precum și de abilitățile și experiența întregi echipe. 

Împreună înțelegem complexitatea proiectelor la care lucram: ne bucurăm de provocarea de a proiecta sau reface locuințe care merită să fie numite acasă, de ne aduce aportul la construirea, refacerea și îmbunătățirea clădirilor publice, pentru a aduce beneficii comunității întregi. 

Misiune

Cu accent pe arhitectura modernă, ne dorim să construim clădiri ecologice, inovatoare și durabile pentru a îmbunătăți modul în care trăim. Misiunea noastră este schimbam lumea arhitecturala în mai bine și să contribuim la progrese reale ale societății către o viață durabilă. Cu ajutorul tehnologiei, și a designului inteligent ne dorim să integrăm cât mai bine energia alternativă, reciclarea, dar și reducerea deșeurilor în proiectele noastre.

Valori

CEC Architecture are la bază un set de valori bine stabile după care ne ghidăm în proiectele noastre.

  • construim relații cu clienții noștri bazate pe încredere și respect reciproc.
  • Să-i ajutăm obțina cele mai bune rezultate.
  • le respectăm deciziile și să-i sprijinim acolo unde au nevoie.
  • Să respectăm cu strictețe standardele de siguranță și calitate impuse de lege. 

Grija față de mediu

CEC Architecture acționează etic, cu responsabilitate față de mediul înconjurător, prin proiectele pe care le întreprindem pentru a aduce beneficii comunității și orașului. Considerăm dezvoltarea ca pe o oportunitate de a oferi locuințe, locuri de muncă și facilități de care au nevoie generațiile viitoare, reducând impactul asupra mediului cât mai mult posibil. Fiecare proiect are la bază conceptul de viață sustenabilă indiferent dacă este o clădire publică, rezidențială sau comercială. 

Utilizăm tehnici noi și materiale durabile, pentru a crea clădiri elegante și prietenoase cu mediul. Explorăm în detaliu poziționarea clădirii pentru ca beneficiarii să profite la maxim de lumina naturală, precum și de ventilație și să fie mai puțin dependent de utilizarea mijloacelor artificiale, care au nevoie de energie. Reducem, de asemenea, folosirea materialelor care au o cantitate limitată, și incorporăm în design și planurile inițiale, surse de energie regenerabilă, precum panourile solare.

Adresa
Bulevardul Unirii, Nr. 33, Etaj 1, Sector 3
Telefon
0744 514 788
Trimite e-mail

office@cecarchitecture.ro