Designul interior este un mod de viață

Creăm un spațiu funcțional, cald și confortabil, care să îndeplinească nevoile beneficiarului și să reflecte valorile acestuia. Un spațiu în care estetica primează, un spațiu care spune o poveste și care îmbunătățește productivitatea. Pornind de la personalitate și stil suntem capabili să ridicăm valoarea spațiului interior la potențialul maxim. Pentru a îndeplini acest scop, prima noastră prioritate este să urmărim progresul proiectului de la început până la sfârșit. În timp ce urmărim fiecare mișcare, studiem mai întâi proiecția luminii, apoi alegem cu atenție mobilierul, materialele și texturile de cea mai bună calitate.

Interior design living

Principiile designului interior

Elementele de design sunt concepute pentru a crea un interior estetic și funcțional. Designul interior ia în considerare spațiul, linia, forma, lumina, culoarea, textura și modelul. Folosind aceste elemente putem îmbunătăți cele mai bune caracteristici ale unei camere, și putem crea un interior plăcut și practic.

În designul interior, echilibrul se referă la distribuirea cât mai uniformă a mobilierului și a obiectelor decorative, pentru a avea același aspect vizual. Unitatea este o caracteristică semnificativă a designului interior. Fiecare obiect de mobilier, stil și decor trebuie să funcționeze împreună pentru a crea un întreg. Armonia este coordonarea obiectelor și culorilor într-un spațiu. Atunci când armonia este folosită în designul interior, rezultă un spațiu coeziv și primitor. 
Una dintre cele mai evidente modalități de a crea contrast este folosirea culorii. Asocierea culorilor deschise și întunecate sau calde și reci poate crea un efect izbitor. 
Marea majoritate a interioarelor folosesc atât lumina naturală, cât și iluminarea artificială. Cantitatea de lumina naturală poate fi ajustată folosind draperii. Lumina artificială provine din iluminarea ambientală sau de fundal a camerei, iluminatul de accent și iluminatul de lucru. Flexibilitate

Fiecare proiect vine cu propriile provocări. Echipa noastră este pregătită să facă față la diferite situații neprevăzute ce pot apărea în timpul proiectării.

Stil personalizat

Fiecare persoană este unică. Iar noi iti descoperim stilul personal și preferințele de culoare pentru a crea un interior funcțional, estetic, care sa reflecte stilul tău de viață.

Creativitate

Creativitatea este punctul nostru forte. Echipa noastră te ajută să creezi un mediu care să răspundă nevoilor tale și care să te inspire zilnic să-ți atingi potențialul.

Dormitor etaj

La CEC Architecture abordăm principiile și elementele de design cu o perspectivă unică. Pentru că înțelegem importanța funcționalității și a esteticii în egală măsură, creăm spații frumoase și practice. Acordăm o atenție deosebită detaliilor de la paleta de culori până la aspectul mobilierului. Scopul nostru este întotdeauna să creăm interioare personalizate, care să răspundă nevoilor specifice ale beneficiarilor. Ne facem timp să ne cunoaștem clienții, astfel încât să putem înțelege mai bine nevoile și dorințele acestora pentru pentru locuințele lor. Apoi ne folosim expertiza pentru a le aduce la viață.

Adresa
Bulevardul Unirii, Nr. 33, Etaj 1, Sector 3
Telefon
0744 514 788
Trimite e-mail

office@cecarchitecture.ro