CEC Architecture

Livrăm întotdeauna mai mult decât ni se solicită

Construirea oricărui proiect poate fi o muncă uriașă. Există multe lucruri de planificat, organizat și gestionat, cum ar fi specialiști în diverse meserii, materiale și buget. Orice întârziere poate avea un efect secundar care, la rândul său, întârzie proiectul și adaugă costuri inutile. CEC Architecture oferă servicii de project management pentru studiile de arhitectură sau orice alt proces care are ca rezultat un produs arhitectural. Aceasta include elaborarea unui plan de calitate, consultanță privind planul de lucru, analiza costurilor, administrare, managementul resurselor, planuri de comunicare și monitorizarea și evaluarea rezultatului.

De ce este nevoie de project management?

Studiile sau proiectele arhitecturale sunt adesea complexe și implică numeroase părți interesate. Un manager de proiect este esențial pentru succesul proiectului. Un manager de proiect arhitectural se asigură că proiectele sunt realizate la timp si in limita bugetului, conform integrității designului pentru ca rezultatul final să fie cel așteptat. 

Aceasta implică identificarea și gestionarea riscurilor, coordonarea echipelor profesionale,  prevenirea/rezolvarea disputelor, managementul atent al resurselor și comunicare clară între mai multe echipe și părți interesate. Project management acoperă patru etape:

  • Iniţiere
  • Planificare
  • Execuţie
  • Închidere
echipa

Ai o idee? Contacteaza-ne

Procesul nostru este simplu și ușor de urmat, pentru a te asigura că proiectul tău este gata la timp, în limita bugetului și fără stres.De la planșa de desen la produsul finit

Managerul de proiect arhitectural are un rol important în livrarea, controlul costurilor și calitatea construcției unui proiect, de la planificarea initială până la finalizare. Aceștia sunt factori importanți pentru satisfacția clientului și a utilizatorului.  

CEC Architecture vă oferă cunoștințe și expertiză de specialitate în managementul proiectelor arhitecturale care vă permit să adăugați valoare proiectării și construcției clădirilor.

De multe ori, costurile și timpul de livrare sunt subestimate. O planificare detaliată ia în considerare imaginea de ansamblu și stabilește obiective, bugete și termene realiste și realizabile.

Lucrând proactiv și cu oamenii potriviți, un proiect poate fi împărțit în bucăți mai ușor de gestionat, în funcție de sarcini, etape și termenele alocate, rezultând astfel o eficiență mai mare.

Controlul calității este o componentă esențială în proiectele arhitecturale. Un manager de proiect gestionează termenele limită și obiectivele, și se asigura ca sarcinile sunt sunt executate în conform standardelor de calitate.

Project management reduce costurile proiectului prin îmbunătățirea eficienței, diminuarea riscurilor și optimizarea resurselor. 
Adresa
Bulevardul Unirii, Nr. 33, Etaj 1, Sector 3
Telefon
0744 514 788
Trimite e-mail

office@cecarchitecture.ro