Urbanism

Experți în regenerarea urbană

Clădirile, orașele și regiunile au un rol important în viața oamenilor. Un oraș bine planificat ajută comunitățile să prospere și să înflorească, aducând beneficii importante locuitorilor și orașului.

 

Un design architectural bine realizat poate potența transformările istorice, sociale, culturale, economice, tehnologice și fizice din orașe și efectele acestora asupra locuirii urbane.

 

CEC Architecture poate ajuta cu adaptarea mediului urban în funcție de aspectele sociale și economice în schimbare, utilizând tehnologie inovatoare, pentru a realiza interacțiunea dintre arhitectură, planificarea patrimoniului cultural și designul urban. Echipa noastră de arhitecți și urbaniști acordă prioritate calității peisajului urban, pentru îmbunătăți lumea în care trăim.

Proiecte durabile, sustenabile și eficiente

Planificarea urbană se referă la dezvoltarea arhitecturală a unui oraș și include sistemul de infrastructură al orașului, precum și caracteristicile sale arhitecturale unice, diversitatea, protecția mediului și conservarea culturii.

CEC Architecture este o echipă tehnică multidisciplinară stabilă și permanentă care dezvoltă pe deplin setul de diferite scări de arhitectură, urbanism și design.

Modul în care abordăm strategiile și metodologiile de realizare a planurilor urbanistice, atât în sectorul privat, cât și în mediul public stă la baza proiectelor noastre. Oraș, casă, muncă cuvinte pe care le înțelegem foarte bine și de care ne folosim pentru a dezvolta proiecte care sa țină cont de regulile geometrice recunoscute în spațiu și formă.

Echipa noastră de Urbanism și Planificare combină arhitectura peisagistică, designul urban, planificarea, infrastructura, reziliența, dezvoltarea durabilă și economia pentru a ajuta orașele și comunitățile să prospere.

city view

Ai o idee? Contacteaza-ne

Procesul nostru este simplu și ușor de urmat, pentru a te asigura că proiectul tău este gata la timp, în limita bugetului și fără stres.Ajutăm orașele și comunitățile să prospere

În afara de relevanța istorică și administrativă, un oraș are în componență și elemente comerciale, rezidențiale și industriale, precum și structuri permanente, facilități sociale, sanitare și un sistem complex de infrastructură. 

Echipa noastră combină arhitectura peisagistică, designul urban, planificarea, infrastructura, reziliența, dezvoltarea durabilă și economia pentru a ajuta orașele și comunitățile să prospere.

CEC Architecture oferă servicii de personale de calitate clienților noștri, care ne încredințează proiectele lor de la primele etape de fezabilitate, prin planificare și proiectare detaliată și până la construcție. 

Fiecare proiect este supravegheat de personal dedicat, pregătit sa ofere soluții inovatoare,  asigurând linii clare de comunicare pe tot parcursul.

Suntem acreditați național pentru asigurarea calității și avem proceduri solide pentru măsurarea succesului tuturor aspectelor proiectelor noastre, urmărind în mod constant arhitectura de cea mai înaltă calitate.
Suntem pasionați de tehnologie și o folosind de fiecare dată când este nevoie, drept urmare, membrii noastre sunt experți în domeniile lor și mereu la curent cu cele mai recente inovații în domeniile lor de activitate.

Adresa
Bulevardul Unirii, Nr. 33, Etaj 1, Sector 3
Telefon
0744 514 788
Trimite e-mail

office@cecarchitecture.ro