Echipa

Echipa CEC Architecture

Suntem o echipă unită, care participă la fiecare proiect pentru a ne asigura că oferim cele mai bune rezultate.

Emilian
Arhitect Emilian Calota

Fondator CEC Architecture

  • Facultatea de Arhitectura de Interior din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Spiru Haret. 
  • Expert Amenajarea Teritoriul și Dezvoltării Regionale in cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu.Emilian Calotă este arhitect calificat cu drept de semnătură și manager de proiect. Cu aproape un deceniu de experiență profesională în livrarea de proiecte excepționale la nivel național, Emilian și a creat o reputație pentru proiecte frumos lucrate și bine gândite. Se implica în toate proiectele, în special în etapele de dezvoltare a designului acestora, oferind o perspectivă unică proiectelor arhitecturale.

Stefania Lorena Doia

Departament Design Interior

Facultatea de Arhitectura de Interior din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu.

Considerată novice în ale designului interior, Ștefania profită de orice ocazie pentru a învăța ceva nou. Dornică de dezvoltare personala cât și profesionala, Ștefania crede design-ul de interior este un domeniu complex, și foarte creativ. O fire jovială și sociabilă, scopul ei este de a îmbina funcționalitatea spațiului cu caracteristicele personale ale beneficiarului, pentru a-i oferi acestuia un mediu practic și confortabil.

Razvan Ion
Razvan Ion

Departament Urbanism

  • Facultatea de Urbanism din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, Specializarea Amenajarea și Planificarea Peisajului.
  • Student în anul I la Masterul de Proiectare Urbană.


Pasionat de psihologie, digital și sport, Răzvan este o fire comunicativă și dornic să ajute. Atent la detalii, ambițios și încrezător in propriile forțe, Răzvan crede că schimbarea vine din interior și dacă ne-am folosi cu toții frumusețea lăuntrică lumea ar deveni mai bună. 

 

Ana Maria Durla

Departament Arhitectura

  • Facultatea de Urbanism și Masterul de Mobilitate Urbană din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”.
  • Master Dreptul Urbanismului și Amenajării Teritoriului din cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București.

 

Consideră că arhitectura și urbanismul necesită o continuă dezvoltare profesională, așa că a ales facă și un master. Creativă, cu o minte strălucită, Ana-Maria este o persoană optimistă. Îi place călătorească și descopere lucruri noi.

Cosmin Bratu

Departament Arhitectura

  • Facultatea de Arhitectura cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Spiru Haret. 

Cosmin face parte din echipa CEC Architecture din 2018. Acordă o atenție deosebită nevoilor clienților noștri, iar ca persoană este o fire veselă, și pe care te poți baza mereu. Este ambițios, muncitor și își petrece timpul liber lucrând la realizarea propriilor vise.

Samuel Andone
Samuel Andone

Departament Urbanism

  • Facultatea de Urbanism și din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”.
  • Student in anul 1 la masterul de Proiectare Urbană.
În timpul liber practică activități sportive în aer liber. Chiar dacă activează la scară largă, Samuel știe că detaliile fac diferența în procesul de proiectare. 

Iulia Maria Mocanu

Departament Arhitectura

  • Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” din Iași

Ambițioasă din fire, dornică să învețe și să se dezvolte, Iulia este pasionată de pictură, desen, citit și, bineînțeles, de arhitectură.

Ca architect, Iulia îmbina foarte bine spiritul analitic cu cel artistic dar și cu creativitatea, combinație pe care o reflectă și în diverse activități desfășurate în timpul liber. Ana
Ana Haidautu

Inginer

Facultatea de Construcții Civile, Industriale și Agricole din cadrul Universității Tehnice de Construcții din București.

Ana este o fire ambițioasă și perseverentă, cu o gândire analitică și orientată spre rezultate. Știe că proiectarea construcțiilor trebuie făcută cu multă responsabilitate, acordând mare atenție fiecărui detaliu. Atunci când apare ceva nou, Ana se documentează și se consultă cu alți ingineri pentru că totul să iasă foarte bine.

Adresa
Bulevardul Unirii, Nr. 33, Etaj 1, Sector 3
Telefon
+40763 183 569
Trimite e-mail

office@cecarchitecture.ro