Consultanți experți în arhitectură, planificare, construcții și design interior

Arhitectura este un proces colaborativ, o formă de artă, o reflectare a culturii. Suntem specializați în toate aspectele de proiectare publică, rezidențiala sau comercială. Expertiză noastră cuprinde mulți ani de muncă intensă și dăruire, oferind un design de lux și accesibil. Procesul de planificare și construcție este complex și plin de multe obstacole care cresc stresul, costurile și poate duce chiar la întârzierea proiectului. CEC Architecture te poate ajuta cu:

  • Rezumat al proiectului, bugete și termenul de execuție
  • Concept Design + Modelare 3D
  • Proiectare și desene tehnice
  • Design structural
  • Autorizație de construcție/demolări
  • Planificarea costurilor și managementul fazelor
  • Design interior
  • Vizite pe șantier
Balotesti rezidential

CEC Architecture îți oferă rezultatele de care ai nevoie

CEC Architecture este despre servicii excepționale. Arhitecții și designerii noștri sunt aici pentru a da viață viziunii tale. Suntem în permanență dispuși să realizăm spații mai bune pentru a trăi și a lucra și care să îți ofere o calitate mai bună a vieții.

Nu putem începe o construcție dacă nu avem autorizație. La fel cum nu putem continua proiectul dacă nu respectăm reglementările în vigoare. Membrii echipei noastre sunt la curent cu legislația în vigoare și urmăm cu precizie toate cerințele legale.

În toate proiectele noastre ne dorim să îmbunătățim experiența utilizatorilor sau a beneficiarilor. Creăm spații intuitive, prietenoase și calde, îndeplinind în același timp cerințele funcționale și legale.

Costul și timpul sunt doi factori importanți în orice proiect. Ne asigurăm că alegem materiale de calitate în limitele bugetului clientului și care nu blochează fazele de dezvoltare ale proiectului. 
Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când construim o clădire este rezistența și siguranța acesteia, cum ar fi protecție adecvată împotriva incendiilor. Ai o idee? Contacteaza-ne

Procesul nostru este simplu și ușor de urmat, pentru a te asigura că proiectul tău este gata la timp, în limita bugetului și fără stres.Îți înțelegem viziunea

Începem prin a înțelege mai multe despre nevoile tale sau ale comunității, astfel încât să ne putem alinia expertiza cu rezultatul pe care dorești să îl obții.

Planificare proiect

Vom crea un plan mai mai detaliat a modului în care funcționează totul, a costurilor implicate și a altor considerații, gata pentru atunci când dorești să mergi mai departe.

Executare serviciu

Pe baza instrucțiunilor și informațiilor pe care le primim, vom crea un concept și design tehnic folosind tehnologia 3D, pentru a fi trimis pentru aprobarea finală.

Adresa
Bulevardul Unirii, Nr. 33, Etaj 1, Sector 3
Telefon
+40763 183 569
Trimite e-mail

office@cecarchitecture.ro