CEC Architecture

Pasiune pentru arhitectură și design interior

Pornind de la premiza că prima impresie contează, CEC Architecture oferă clienților noștri o viziune nouă, inovativă și servicii care scot în evidență caracteristicile personale ale beneficiarului.

Experiența, calificările, creativitatea, precum și serviciile noastre combinate de proiectare, interior design și project management oferă garanția că fiecare proiect îndeplinește întocmai cerințele clienților noștri.

Membrii echipei noastre participă la fiecare proiect pentru a obține pentru clienții noștri cele mai bune rezultate. Folosind trăsăturile specifice fiecărui client, suntem capabili să ridicăm valoarea spațiului interior la potențialul maxim.

rezidential

Experiența și obiectivele noastre

Proiectele noastre sunt create pentru a aduce un plus orașelor și comunităților folosind un design integrat care pune accent pe spațiul social, cultură, siguranță, infrastructură, sustenabilitate și reziliență în fața fenomenelor naturii. 

CEC Architecture lucrează în parteneriat strâns cu baza noastră diversă de clienți, cu care avem tendința de a dezvolta în mod natural relații de durată. Avem un portofoliu prestigios de proiecte publice și rezidențiale, care cuprinde clădiri publice complexe până la vile private. 

 

Public
0%
Rezidential
0%
Arhitect Emilian Calota

Servicii multidisciplinare

Practica noastră integrată oferă consultanță în arhitectură și proiectare, urbanism, design interior și project management. Fiecare proiect la care lucrăm beneficiază de colaborare multidisciplinară, precum și de abilitățile și experiența întregii echipe.

Respectarea armoniei naturale în proiectare

La CEC Architecture acordăm o atenție importantă arhitecturii sustenabile folosind idei responsabile în proiectare și construcție care să respecte necesitățile beneficiarilor și în același timp realizeze un echilibru cu impactul asupra naturii.

Echipa noastră acordă o atenție deosebită tectonicii și tipologiei locale, respectând autenticitatea zonei și originalitatea materialelor, creând o legătură între natură și arhitectură, oameni și mediu, și îmbinând noul cu vechiul. 

Adresa
Bulevardul Unirii, Nr. 33, Etaj 1, Sector 3
Telefon
0744 514 788
Trimite e-mail

office@cecarchitecture.ro